ΠΡΟΦΙΛ

Serpal

Η SERPAL, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο, μελέτης και κατασκευής πρεσσαριστών panels αλουμινίου, θυγατρικής εταιρίας του ομίλου Χατζηπαντελής ΑΕ που δραστηροποιείταιι στη κατασκευή μεταλικών βιομηχανικών κτιρίων καθώς και στην εμπορία σιδήρου και αλουμινίουι ανοίγει νέους δρόμους δημιουργώντας καινούριες προοπτικές.


Η ποιότητα, η αισθητική, η διάρκεια στο χρόνο είναι λίγα από τα πλεονεκτήματα των προϊόντων που κατασκευάζει εξ ολοκλήρου η SERPAL στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 10.000 τ.μ., από μονοκόμματο φύλλο αλουμινίου ειδικής διελάσεως.
H SERPAL δουλεύοντας με ιδιαίτερες τεχνικές και εμπνευσμένη από τα panel της φύσης, δημιουργεί panels αλουμινίου, προσφέροντας ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα με απεριόριστες δυνατότητες διακοσμητικών συνδυασμών.
Η εταιρία ανοίγει τις πόρτες της στο σύγχρονο design, κρατώντας ζωντανά τα στοιχεία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.
Τα παραδοσιακά panels, τα inox panels και οι πόρτες ασφαλείας προσδίδουν αυθεντικότητα και αρχοντιά στο περιβάλλον, αναδεικνύοντας τον χώρο με ομορφιά και πρωτοτυπία.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και ανταποκρινόμενη πάντα στις απαιτήσεις των πελατών της, η SERPAL παραμένει μια εταιρία με δυναμικό προφίλ, διαθέτοντας όλη την τεχνογνωσία και τα υψηλά standards.

Φιλοσοφία

Η αντίληψη και η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και στην γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα σε συνδυασμό με την σταθερή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Επενδύοντας σε εξοπλισμό και τεχνικό προσωπικό που παράγουν μια σειρά από panles και πόρτες ασφαλείας κατάφερε να προσεγγίσει πελάτες, οι οποίοι βρήκαν ποιοτικό και κορυφαίο προϊόν, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές.

H SERPAL π ριν αρχίσει την ανάπτυξη των προϊόντων της, σκέφτεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες της αγοράς εξασφαλίζοντας έτσι μια μεγάλη συλλογή ανταποκρινόμενη πλήρως στην κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη.Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της Χατζηπαντελής Α.Ε. στις οποίες εδρεύει και η SERPAL, βρίσκονται στις ΣΕΡΡΕΣ και επεκτείνονται σε μια έκταση 10.000 τ.μ. Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της, η SERPAL χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα μηχανήματα-χυτόπρεσα, για χυτά κάγκελα αλουμινίου, CNC Plasma, ηλεκτρονική στράντζα και ψαλίδια, 2 υπερσύγχρονα βαφεία ηλεκτροστατικής βαφής, καθώς και ελβετικά ρομπότ εξελιγμένης τεχνολογίας, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό όνομα με συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία.